Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

EΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ part 2.

Kαλημερα αδερφια.
Επιτελους,ξανα με κανονικο προπονητη.Εστω κι αν δεν ειμαι τρελλος και παλαβος με τον Ερνεστο ωστοσο δεν μπορω παρα να παραδεχτω πως ειναι ενας κανονικος προπονητης που εδωσε μια ταυτοτητα στον Ολυμπιακο μας στο πρωτο του περασμα.
Θελω πολυ να ξαναδω το ασφυκτικο μαρκαρισμα στην αντιπαλη αμυνα το γρηγορο passing game και γενικα το επιθετικο στυλ παιχνιδιου με τους αυτοματισμους.
Αυτο που δεν θελω να ξαναδω βεβαια ειναι την κακη διαχειριση της ομαδας σε καποια ευρωπαικα παιχνιδια,αλλα αυτο ετσι κι αλλιως θα αργησουμε να το ξαναδουμε,ετσι οπως τα καταφεραμε.
Τεσπα,ας καλως ορισω και γω εναν προπονητη που χωρις την ευρωπαικη πιεση και με την αμεριστη βοηθεια της διοικησης να καταφερει να αλλαξει τον Ολυμπιακο και να τον βαλει στο σωστο δρομο.
Να δουμε και μεις λιγο μπαλιτσα επιτελους,που τοσο μας ελειψε.
Με τον Βαλβερδε ειδαμε κατα διαστηματα ειδικα την περιοδο Οκτωβρη-Δεκεμβρη σουπερ ποδοσφαιρο και χοροπηδαγαμε απ την χαρα μας στις εξεδρες!
Το ετσι ονειρευομαστε τον Ολυμπιακο πρεπει να ξανακουστει!
Προπονητης βρεθηκε στο αψε σβησε,παρε τωρα Μαρινακη και τους παιχτες που τοσο λειπουν,για να αφησουμε πισω την μιζερια της περσινης χρονιας,οριστικα και αμετακλητα!

2 σχόλια:

COSTANTINOS είπε...

ευτυχως που δεν ηταν ο μπακαλης γιατι θα ειχες τον τακη η κανενα μπιγκονια η τον ρουμανο με τα τριγωνα πανοραματος
τουλαχιστον ειναι κανονικος προπονητης ο ισπανος που θα βαλει τις βασεις για το μελλον την συνεχεια γ αυτο που θελουμε ολοι οι γαυροι
την ευρωπαικη καταξιωση το ευρωπαικο ονειρο
μακρια απο τα ελληνικα μιζερα στεγανα εκει που ανηκουμε στο πανθεον τον μεγαλυτερων ομαδων
γιατι σαν συλλογος ειμαστε οι πρωτοι
απλα πραγματα και το ονειρο του γιγα ευαγγελου ειναι αυτο
και μπραβο του που εδειξε πως κλεινοντε οι δουλειες σε χρονο ντε ντε
οχι κλεινανε τα γραφεια γιατι ο αλλος ετρεχε στα ιονια νησια και στις αμερικες
τα σκεφτομαι και με πιανει τρεμμουλο

Elias P. είπε...

Επιτέλους γύρισε ο Βαλβέρδε. Βεβαια πολύ φοβάμαι ότι δεν αρκεί αυτό για να γίνει ξανα ο Θρύλος πρώτος. Πιστεύω ότι θα πρέπει να έρθουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που έχουν συναίσθηση σε πόσο μεγάλη ομάδα ήρθαν, και να φύγουν όσοι θεωρούν τον Ολυμπιακό μικρό. Ας είναι και απο Ελλάδα, ας μην είναι και μάγοι της μπάλας... Ο Γιαννακοπουλος, ο Τζορτζεβιτς,ο Μαυρογενιδης... τι ήταν όταν ήρθαν στο Θρύλο. Ηταν ανθρωποι που ήξεραν που έρχονταν να παίξουν.Τώρα έχουν μαζευτεί πεντακόσιοι ξένοι που νομίζουν ότι ήρθαν σε μια μικρή ελληνική ομάδα.