Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ματ τελος...

Παει κι ο Νταρμπισαιρ...
Για μενα πολυ κακως διωχνουμε τον πιο αξιοπιστο επιθετικο που χουμε για την ωρα.Θα μπορουσε να ειναι μια πολυ καλη αλλαγη,εχει αποδειξει οτι βοηθα παντα την ομαδα ερχομενος απ τον παγκο.

Ενταξει μπορει να μην για βασικος σεντερ φορ του Ολυμπιακου,αλλα δεν ειναι κι ο χειροτερος μας επιθετικος.
Ειναι ο μονος που κανει κινηση στον χωρο και ο επιθετικος με την μεγαλυτερη αναλογια εμφανισεων/γκολ.

Και δεν μπορω να καταλαβω πως διωχνει ο Βαλβερδε αυτον και κραταει τον Ντιογκο που εκτος απο αμπαλος ειναι και καμμενο χαρτι ψυχολογικα.
Και με σπασμενο γυαλι με την εξεδρα,που με το παραμικρο θα τον βριζει και οχι κι αδικα για μενα.

Επισης δεν μπορω να καταλαβω πως οταν πριν κανα μηνα ηθελε να τον διωξει ο Λινεν επεφτε το μπινελικι και το κραξιμο της αρκουδας,ενω τωρα που τον διωχνει ο Βαλβερδε καλα του κανει,γιατι ειναι λεει πολυ συχνα τραυματιας και οταν δεν παιζει χαλαει το κλιμα της ομαδας με γκρινιες...

Και τωρα ωραια τον διωχνουμε,ποιον θα παρουμε στη θεση του ειναι το θεμα.Ασε που δεν φτανει ενας επιθετικος πλεον.
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι επρεπε να φυγει ο Ματ...

Τελος παντων,καλη συνεχεια να χει στην καριερα του το παληκαρι και θα τον θυμαμαι για παντα για τα 2 γκολ κοντρα στο αεκακι στον τελικο κυπελλου και για το 0-1 το περσινο κοντρα στον βαζελο.

4 σχόλια:

Elias P. είπε...

Καλησπερα Δημητρη. Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου και σε αυτα που γραφεις για τν Ματ και για τον Ντιογο το παλτο.Αντι να διωξουν τον αχρηστο, διωχνουν τον ανθρωπο που ειναι παντα στη σωστη θεση την σωστη στιγμη.Χασανε και τον σερβο το γκολτζη... θα φαμε καλα και φετος...

COSTANTINOS είπε...

εγω ρε φιλε τον σταυρο μου εκανα και ειπα και δεν το κρυβω
ΡΕ ΕΡΝΕΣΤΟ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΡΧΙΣΕΣ
και δεν ντρεπομαι να πω αυτο που νιωθω
εδιωξε τον ματ για να κρατησει τον κωστα και τον βραζιλιανοκοζανιτη
ελα μουνι στον τοπο σου

Gaurakos είπε...

Δημήτρη γεια χαρά.
Όντως έχουμε μείνει μαλάκες με αυτή την εμονή του Ισπανού.Να ξεκινάει από τον Εγκλέζο και όχι από τον Όσκαρ και τον Ντιόγκο ειλικρινά αυτ΄λο δεν το καταλαβαίνω.

Πάντως από την στιγμή που ο Μαρινάκης δήλωσε ΜΠΡΟΣΤΑ στις κάμερες ( Ο Κόκκαλης το δήλωνε στα...αποδυτήρια στους παίχτες).Ότι κουμάντο ποιος θα μείνει, ποιος θα έρθει και για όλα... Κάνει ο Βαλβέρδε. Και φυσικά ήτανε η "καψούρα" μας ο Ισπανός,τότε απλώς δεχόμαστε κάθε απόφαση του Βαλβέρδε και βλέπουμε εκ του αποτελέσματος. (Αυτό δεν ζητάμε τόσα χρόνια άλλωστε; ) Να κάνει απόλυτο κουμάντο ο προπονητής για να μπορούμε επιτέλους να τον κρίνουμε.
Διαφωνώ με τον Κωνσταντίνο για τον Μήτρογλου. Μπορεί να είναι ο ορισμός του μαλακισμένου...Και εμένα μου την καρφώνει στα νεύρα αλλά την δουλειά του την κάνει καλά.

Δημητρης είπε...

Και γω μια απ τα ιδια Κωνσταντινε για τον καγκουρα.
Ντιογκοι και Μαρεσκες να παρουν πουλο,τον Μητρογλου τον θελω,πιστευω ακομα σ αυτον.
23 χρονων ελληνοπουλο ειναι.