Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕΕΕΕ!!!


Καλημερα αδερφια μου.

Εφτασε η μερα που περιμεναμε.Το πρωταθλημα αρχιζει και ορμαμε να ξαναπαρουμε οτι μας ανηκει τα τελευταια χρονια και το χασαμε περσι.
Και ορμαμε με πυρηνικα οπλα,οχι ξεβρακωτοι σαν περσι.

14 μεταγραφες μας εκανε ο Μαρινακης και καλες μεταγραφες μαλιστα.Μεταγραφες με ποδοσφαιρκη λογικη και σε θεσεις που ειχαμε αναγκη.Επιτελους!
Σε σχεση με την περσινη ομαδα μονο η αμυνα ειναι ιδια.Κεντρο και επιθεση ειναι ολοι νεοι,αν βαλουμε μεσα σ αυτους και τον Ντουντου που ετσι κι αλλιως ελειπε σχεδον ολη την χρονια που μας περασε.

Θελω να πιστευω οτι δεν θα δουμε τα περσινα και στο θεμα της διαιτησιας.Σεβασμο στην μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδας θελουμε,οχι σαν περσι που ερχοταν ο καθε τρομπας και μας σφυριζε κοντρα μεσα στο ναο μας μαλιστα.Εχει δουλιτσα ο Μαρινακης σαν προεδρος της σουπα λιγκ.

Παμε λοιπον,ξεκιναμε σημερα κοντρα στον Ηρακλη στη Θεσσαλονικη.Το διπλο ειναι επιτακτικη αναγκη,ειδικα μετα τη χτεσινη γκελα του πρεσβη της μαλακιας μεσα στην εδρα του.Συνηθως παμε καλα στις πρεμιερες,22 χρονια εχουμε να χασουμε,ας κανουμε το καθηκον μας.
Ο Ηρακλης ειναι σχεδον ερειπιο πριν καν αρχισει το πρωταθλημα,δεν δεχομαι αλλο αποτελεσμα εκτος απο διπλο.


Υ.Γ.Τι εγινε ρε βαζελακια,ελειπε η Σισσυ σε εναν αγωνα και δεν καταφερατε να κερδισετε την Ξανθη?Εσεις ειστε πληρης ρε,κρεμεστε απο εναν παιχτη?Η μηπως ειχαν στο μυαλο τους την Μπαρτσελονα οι ευρω-πεη?
Τρεχατε τωρα να αναβαλετε το ματς με τον Αρη μπας και προλαβει να παιξει ο Σισε,γιατι ετσι και χασετε εκει,θα κατσετε στο παγωτο νωρις νωρις...

Υ.Γ 2. Ρε αντικειμενικοι δημοσιογραφοι,ποτε θα ακουσουμε οτι υπευθυνος για το χαλι του Οακα ειναι ο βαζελος?Ποια εταιρεια και ποιος κηπουρος?
Ο Παναθηναικος δεν ανελαβε να φτιαξει το τερεν με δικη του εταιρεια και μαλιστα με αναθεση,χωρις καν διαγωνισμο?
Οσο για το αεκακι εκει κι αν πεφτει τουμπεκι προς το μεγαλο αφεντικο.Και μετα παμε και μεις και τους δινουμε και το γηπεδο να παιξουν με την Νταντι...

1 σχόλιο:

COSTANTINOS είπε...

δημητριε απλα ειναι τα πραγματα
το πρωταθλημα το εχεις καθαρισει απο τον νοεμβριο και μετα και εσυ θα το γυρισεις σε μπασκετικο το μπλοκ σου
απλα ειναι τα πραγματα
ειδαμε και θαυμασαμε εχθες το χαμερ τον μπουμσογκ πως λεγεται τελος παντων και τον απιστευτο γκοβου
οσο για τον σισε ως ποτε θα δουλευουν ολοι γι δαυτον
ερωτηση ρε φιλε
τη παραπανω εχει ο γκοβου του βαζελου απο τον σαλπιγγιδη ?
σημερα θελω τεσσερα στο ρελαντι και αυριο εδω θα ειμαστε να τα λεμε
το πρωταθλημα θα τελειωσει τον νοεμβριο ΤΕΛΟΣ στην επετειο του πολυτεχνειου