Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 3-1



Κατώτερος απ τον προηγούμενο αγώνα εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός μας όπως άλλωστε λίγο πολύ όλοι το περιμέναμε.
Η απόδοση της ομάδας μας με τον Αστέρα ήταν εξωπραγματική για την εποχή και δεν ήταν δυνατόν να συνεχίζαμε στα ίδια στάνταρ και χτες.

Βέβαια το ήταν κατώτερη εμφάνιση σε σχέση με του Αστέρα δεν σημαίνει ότι είμασταν και χάλια χτες,κάθε άλλο.
Ειδικά στο πρώτο ημίωρο παίξαμε πολύ καλά.Δύο γκολ και μερικές χαμένες ευκαιρίες απέναντι σε μια ομάδα αρκετά δυνατή δεν ήταν και λίγα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι κυλούσε ομαλά,το τρίτο γκολ φαινόταν θέμα χρόνου αλλά σε κάποιο σημείο του 'ρθε του Τοροσίδη να κάνει το κοκκόρι,έκοψε τον ρυθμό της ομάδας και φάγαμε το γκολ με αποτέλεσμα να υπάρξει κάποιο άγχος τόσο στην εξέδρα όσο και στην ίδια την ομάδα.

Ωστόσο σοβαρή απειλή στην ουσία για ισοφάριση δεν υπήρξε,η ομάδα μας αναθάρρησε και με τον Μιραλάς σε μεγάλα κέφια και τον Φετφατζίδη να ξαναδείχνει το τεράστιο ταλέντο του βάλαμε και το τρίτο και ηρεμήσαμε.

Τώρα για τους παίκτες μας
Καλύτερος όλων ο Μιραλάς.Ωστόσο πρέπει να μάθει να κάθεται περισσότερο μέσα στην περιοχή,τις πιο πολλές φορές τον έβλεπα πιο αριστερά κι απ τον Ριέρα,με αποτέλεσμα η αντίπαλη περιοχή να 'ναι άδεια από παίκτες μας.
Όποτε ήταν μέσα στην περιοχή ο Μιραλάς κάτι καλό γινόταν.
Καλός ήταν και ο Τοροσίδης αλλά τα χάλασε όλα με την φάση που αποφάσισε να κάνει τον νταή.
Το ξέρουμε βρε αγόρι μου ότι είσαι παληκάρι δεν χρειαζεται να τσιμπάς απ τον κάθε χλημίντζουρα που θα σε προκαλεί και τέτοια θα 'χουμε πολλά φέτος...
Καλούτσικος ήταν κι ο Ντουντού και ο Φουστέρ.
Σε κακή μέρα οι Ριέρα,Ρόμενταλ,Αβράμης και Ραούλ Μπράβο.
Τέλος για τον Φετφατζίδη τι να πούμε το παιδάκι της μιλάει της μπάλας.έπαιξε τόσο λίγο και κατάφερε να 'ναι ένας απ τους καθοριστικότερους παίκτες.
'Οπως έλεγε και μια φυλλάδα σήμερα αξίζει να πληρώνεις εισιτήριο για να τον βλέπεις!

Υ.Γ.Ρε κακόμοιρα βαζέλια μας έχετε κάνει να κλαίμε απ' τα γέλια κάθε αγωνιστική του τσου λου,αφήστε μας λίγο να ηρεμήσουμε,τι δήλωση ήταν αυτή ρε Πατέρα χτες?
Είδες πρόβλημα στην διαιτησία σε έναν αγώνα που δεν μιλήσε καν ο αντίπαλός μας.
Σαν να μου φαίνεται ότι το 'χουμε λερώσει το βρακάκι μας ε?
Πρέσβη της φάπας χαχαχαχα!


5 σχόλια:

COSTANTINOS είπε...

δημητριε τρομερη η παρατηρηση σου για τον μιραλας φιλε ολα τα λεφτα μπραβο
και ξερεις οτι ο τζουνιορ θεοδωριδης βρηκε και εναν παιχτη μου εβγαλε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΔΕΡΦΕ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΝΤΙΟΓΚΟ
ΓΑΜΗΣΕ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Elias P. είπε...

Ρε παιδια , ολα καλα, καθαρισαμε ευκολα, Μιραλας αψογος, πρεσβης παραπονουμενος ολα καλα. Αλλα αυτος ο Τοροσιδης ,αν και ειναι παιχταρας, με εκνευριζει μ'αυτο το αλα Καραγκουνη στυλακι, πεφτω κατω και χτυπιεμαι για να κερδισω την καρτα η το φαουλ. Εμεις οι Ολυμπιακοι ειμαστε μαγκες, δεν μας αρεσουν τα πουστικα. Αφηστε τα αυτα για τα φλωρακια τα βαζελακια...

babis_gate7 είπε...

Καλησπέρα Δημήτρη. Σίγουρα ο Μιραλάς MVP, καλός ο Φετφατζίδης, αλλά τη δουλειά που κάνει ο Φουστέρ μέσα στο γήπεδο, λίγοι την κάνουν. ΤΡΟΜΕΡΟ εργαλέιο. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ο Νταβίντ. Μπράβο στον Βαλβέρδε για την επιλογή του και περιμένω τους κωλοτούμπες που έλεγαν για νέο Όσκαρ...

Gaurakos είπε...

Τα ξέρουμε με τους βάζελους τόσαο χρόνια. Κερδίζει ο Θρύλος; Δεν είναι δίκαιο. Χάνει; Δικαιώτατα το πρωτάθλημα είναι τίμιο.

@eliasp

Όχι και Καραγκούνης ο Τόρο. Ότι το μαλάκισε χτες το μαλάκισε και απορώ πως δεν τον βούτηξε ο Νικοπλίδης.

Δημητρης είπε...

@Kωνσταντινεεε καιρος ηταν να διαλεξει κι αυτος μια φορα εναν καλο παικτη,μακαρι να τον κρατησουμε τωρα και να μην κανουμε καμμια χοντρη και δεν του ενεργοποιησουμε την οψιον αγορας.

@Ηλια οντως το κανει ο Τορο αλλα μεχρι να φτασει τον Καρακατρουλη εχει δρομο ακομα.Παντως μου σπασε λιγο τα νευρα το Σαββατο.

@Μπαμπη και σε μενα αρεσει πολυ ο Φουστερ,κανει πραγματικα πολλες δουλειες μεσα στο γηπεδο,αν και χανεται κατα διαστηματα.Αλλα οκ,βοηθαει πολυ.

@Γαυρακο ασε,συγκινηθηκα φιλε χτες με το νικονομπλια και δεν θελω να τους κραξω αλλο,χαχαχαχα!