Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 3-0

Πολύ καλημέρα μας!

Επιτέλους,γύρισα απ το γήπεδο ευτυχισμένος και γεμάτος απ την ποδοσφαιρική παράσταση που έδωσε η ομάδα μας χτες το βράδυ!
Τέτοια απόδοση η ομάδα δεν θυμάμαι και γω από πότε έχει να πιάσει.
Ο κόσμος στις εξέδρες χοροπηδούσε και ούρλιαζε από χαρά και περηφάνια για την ομάδα του!
Τσάμπιον λιγκ η ατμόσφαιρα και η απόδοση της ομάδας μας!
ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΠΙ!
Τι να λέμε τώρα,έβαλε 3 γκολ ο ΘΡΥΛΟΣ κόντρα σε μία ομάδα που ρίχνει αλύπητο ξύλο και παίζει πολύ δυνατή άμυνα και το σκορ τον αδικεί κατάφορα!
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας ήταν αυτός που θέλουμε όλοι να βλέπουμε.
Εκπληκτική κατοχή μπάλας,απίστευτο passing game και τρομερό πρεσσάρισμα όταν αυτή χανόταν με αποτέλεσμα οι παίκτες του Αστέρα να μην μπορούν να πάρουν ανάσα!
Και φάσεις ατελείωτες,φάσεις όμορφες!
Και μόλις ένα γκολ!!!
Στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να πέσει αισθητά η απόδοση,η ομάδας μας συνέχισε να πυροβολεί την εστία του Αστέρα με αποτέλεσμα να ρθουν άλλα δύο γκολ στο εύκολο και τον κόσμο να αποθεώνει την ομάδα στο τέλος και να φεύγει χορτασμένος απ το θέαμα.

Μπράβο στον προπονητή μας και στους παίκτες μας για την εμφάνιση που μας χάρισαν.
Μεγάλη μπάλα από Ιμπαγάσα,Ντουντού,Ρόμενταλ,Ριέρα,Ραούλ Μπράβο!Εκπληκτικη εμφάνιση,δεν μπορώ να πω κάποιον ως καλύτερο για να μην αδικήσω τους άλλους!
Πολύ καλοί και οι Φουστέρ,Μιραλάς και χωρίς να υστερήσει κανείς απ τους υπόλοιπους.
Κι ακόμα είναι αρχή!
Ακόμα ο Πάντελιτς δεν είναι 100% έτοιμος παρά τα δύο γκολ που χει ήδη πετύχει φανταστείτε τι έχει να γίνει στη συνέχεια...

Υ.Γ. Θελω να πιστευω πως μετα απο μια τετοια εμφανιση να κατεληξε κι ο κοουτς στην βασικη ενδεκαδα της ομαδας και να την βαζει συνεχεια.Να αποκτησει ομοιογενεια να δουμε ακομα καλυτερα πραματα,ειμαστε αχορταγοι κοουτς!


Δεν υπάρχουν σχόλια: