Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΡΙΜΑ,ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...




Γεια σας αδερφια μου!

Πολυ κριμα χτες για την μεγαλη εμφανιση της ομαδας.Ειδαμε την ομαδα να παιζει ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο σε μεγαλα διαστηματα,ειδικα στο πρωτο ημιχρονο,σε καποιες φασεις,κρυφτηκε η μπαλα!
Αλλα καποια λαθη στην αμυνα δυστυχως μας στοιχησαν και εκει που ακομα και η ισοπαλια θα μας αδικουσε ως αποτελεσμα,χασαμε κι απο πανω.

Ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την εμφανιση.Ξανα εμφανιστηκε βελτιωμενος ο Ολυμπιακος,το δειχνει καθαρα πλεον οτι παιχνιδι με παιχνιδι γινεται ολο και καλυτερος!
Επιασε την Αρσεναλ απ το λαιμο μεσα στην εδρα της σε διαστηματα πραγματικα!
Εφτασε σε σημειο ο Βενγκερ να κανει αλλαγες πανικου και καθυστερησεις στο τελος για να κρατησει το αποτελεσμα.
Δυστυχως ομως μια κακη επιλογη Βαλβερδε,ο Μαρκανο με τα τοσα λαθη του μας στοιχησε πολυ ακριβα.Οκ,ομως συμβαινουν αυτα.
Σημασια εχει αυτο.Ακομα στην ουσια ειμαστε στην αρχη της χρονιας και ο Ολυμπιακος μας δειχνει δυνατοτητες και δινει τρομερες υποσχεσεις για το που μπορει να φτασει η αποδοση του οταν ετοιμαστει πληρως.
Και ειδαμε και βελτιωση στα τρεξιματα.Καπου διαβασα οτι ετρεξε γυρω στα 4 χλμ συνολικα πανω απ την Αρσεναλ!


Στην κριτικη των παικτων.

Κοσταντζο.   Καλος γενικα,εχει ενα μεριδιο ευθυνης στο δευτερο γκολ αλλα κυριως εκτεθει απ την αμυνα του.Στο β΄ εκανε και 2 καλες αποκρουσεις και κρατησε την ομαδα.
Μαρκανο.    Τραγωδια σκετη,εξεθεσε και τον προπονητη του που τον προτιμησε αντι του Αβρααμ.Μεσα και στα 2 γκολ με τεραστια ευθυνη και με πολλα ακομα λαθη που δεν στοιχησαν για λιγο.
Μελμπεργκ.   Πολυ καλος,επαιζε για 2,ετρεχε να μαζεψει τις γκαφες του Μαρκανο.
Χολεμπας.      Καλος επιθετικα,να θλιβεσαι αμυντικα.Ολο στην πλατη του βγαινανε παικτες,καπου τον αφησαν κι αβοηθητο ο Μιραλας με τον Ορμπαιθ που ειχαν την πλευρα του και εδεσε το γλυκο.
Τοροσιδης.     Μια ετσι μια γιουβετσι.Μια τον εβριζα μια τον αποθεωνα.Ασταθεια στο φουλ.
Φεισα.   Ατελειωτο τρεξιμο,καπου στα 11..500 χλμ εκανε!Εκανε καποια λαθακια,αλλα γενικα ηταν αρκετα καλος.
Ορμπαιθ.  Απο πασες μια χαρα,απο μαρκαρισμα και τρεξιμο δεν...Οχι αρνητικος παντως.
Ιμπαγασα.   RESPECT!Πραγματικα προσκυνω εναν τεραστιο παικτη που χτες πρεπει να κανε το καλυτερο του παιχνιδι με την ομαδα μας.Ηγετης πραγματικος,ψυχαρα ατελειωτη και τα σερνει με καροτσακι!Αν αντεχε κι αλλο προφανως δεν θα παιζε σε μας,απλα...Αν και χτες το κοντερ εγραψε πανω απο 11.300 χλμ!!!
Μιραλας.  Σχετικα καλος,λιγο επιπολαιος αλλα αρκετα δραστηριος.Θεωρω λαθος την αλλαγη του,υπηρχαν αλλοι χειροτεροι η τουλαχιστον πιο κουρασμενοι απ αυτον.
Φουστερ.   Βελτιωμενος σε σχεση με τις υπολοιπες φετινες του εμφανισεις αλλα λιγα πραματα γενικα,παρα το γκολ.
Τζιμπουρ. Οσο περνουσε η ωρα ολο και χειροτερος,επρεπε να χε βγει αυτος.Εχασε και μια μεγαλη ευκαιρια απ αυτες που δεν χανονται.Στο τελος δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του.Κακος.
Αμπντουν.  Τιποτα σπουδαιο.
Μοντεστο και Παντελιτς παιξανε λιγο.

Για τον Βαλβερδε.Ενω το στησιμο της ομαδας ηταν εκπληκτικο και του πιστωνεται η μεγαλη εμφανιση της,στις αλλαγες και στην αρχικη επιλογη του Μαρκανο αντι του Αβρααμ δεν δικαιωθηκε.Εδειξε ομως οτι εχει τον Ολυμπιακο σε πολυ καλο δρομο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τωρα που πηρε μπροστα η μηχανη αρχιζει να γραφει το κοντερ.
τα δειγματα απο το παιχνιδι με τους στριγκακηδες ηταν πολυ θετικα.
το μελον ειναι κοκκινο!!!!

Δημητρης είπε...

Ετσι Θεμη,πραγματικα οσο κι αν με χαλασε το αποτελεσμα,γιατι θεωρω οτι χαθηκε ευκαιρια για ιστορικο διπλο,με ενθουσιασε η αποδοση της ομαδας.Κι ακομα ειναι νωρις,δεν ειδαμε τιποτα ακομα...!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Δημήτρη!

Δυστυχώς καμιά φορά η μπάλα παίζει άσχημους ρόλους πίσω από την πλάτη μας. Η άτιμη δεν μας ήθελε. Σημασία έχει όμως πως η βελτίωση της ομάδας ήταν αισθητή και σε μερικά παιχνίδια θα πετάει…. Οι υπόλοιποι απλά θα ακολουθούν κουρασμένοι και καταϊδρωμένοι..!!

Ολυμπιακός στα εύκολα Θρύλος στα δύσκολα!!! Καλή εβδομάδα!!

Υ.Γ: Περιμένω και το άρθρο σου με τα Παοκάκια!!!!