Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Καλοκαιρινη σουπα...







Καλημερα αδερφια μου.

Περιμεναμε τοσο καιρο να δουμε την ομαδα που τοσο αγαπαμε αλλα δυστυχως χτες βραδυ τα πραγματα δεν πηγαν καθολου καλα.
Υπολογιζαμε να βλεπαμε τον Ολυμπιακο μας να παιζει την μπαλιτσα του με το καλο passing game και την πιεση ψηλα αλλα τι ειδαμε?
Εναν Ολυμπιακο εμφανως πιο πισω στημενο,φοβισμενο χωρις κανα ιδιαιτερο λογο μιας και η Μαρσειγ δεν ειναι και κανα μεγαθηριο,και γιομα,πολυ γιομα!
Στην αρχη  με τον αρχικο ενθουσιασμο παικτων και κερκιδας κατι πηγε να γινει αλλα δεν τσουλησε.Γρηγορα καταλαβαμε ολοι οτι οι παικτες μας,η ομαδα μας γενικοτερα ειναι επιρεασμενη απο την τοσο μεγαλη αποχη απ τα επισημα ματς και η εξεδρα γρηγορα ξενερωσε.
Οσο περνουσε η ωρα η ομαδα εδειχνε ολο και πιο ασυνδετη,ολο και πιο ανετοιμη.
Το γκολ που φαγαμε ηταν θεμα χρονου απο καποιο σημειο και υστερα.Παρ  οτι δεν δεχτηκαμε και καμμια τρελλη πιεση απ την Μαρσειγ,εδειχνε σαφως καλυτερη ομαδα απο μας και πως ειχε τον ελεγχο του παιχνιδιου.
Εμεις με ενα κεντρο ανυπαρκτο και με μηδεν παιχνιδι απο τα ακρα δεν μπορουσαμε να κανουμε και περισσοτερα.
Τωρα για τους παικτες,τι να πω.
Μονο ο Αβρααμ και ο Μελμπεργκ ηταν καλοι,αντε να βαλω και τον Κοσταντσο ο οποιος δεν ηταν αρνητικος.
Οι υπολοιποι,κλαφτα Χαραλαμπε...
Ο Χολεμπας για μενα δεν ειναι επιπεδου Ολυμπιακου.Ποσο μαλλον για να παιζει στο τσαμπιονς λιγκ.Πολυ λιγος.
Ο Τοροσιδης πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι επρεπε να παιξει ντε και καλα χτες,οταν σε ολη την προετοιμασια βασικο δεξι μπακ επαιζε ο Μανιατης.Στη φαση του γκολ ρε μεγαλε Τορο βγηκες να μαρκαρεις με τον κωλο οπως καναμε οταν ημασταν πιτσιρικια στις αλανες.Σε αγωνα τσαμπιονς λιγκ παιζεις,δειξε λιγη σοβαροτητα.Κακος.
Μοντεστο και Φεισα πραγματικα χτες δεν μπορουσα να ξεχωρισω ποιος απ τους 2 ηταν χειροτερος.Ο ενας τρικυμια κανονικη και ο δευτερος αορατος!Χαλια μαυρα και οι δυο...
Ο Αμπντουν δεν ξερω τι εκανε στην Καβαλα,παντως δεν δειχνει ικανος να σηκωσει την φανελα του Ολυμπιακου.Φιλοτιμος μεν και με κοτσια,αφου ηταν απ τους ελαχιστους που τουλαχιστον ζητουσαν μπαλα,αλλα ειναι αρκετος?Ηταν και αυτος μεσα στο γκολ,απο δικο του λαθος ξεκινησε η φαση...
Ο Γεστε,τρελλη ποιοτητα,ειμαι σιγουρος οτι μολις ετοιμαστει θα σκισει αλλα για την ωρα ειναι να παιζει κανα μισαωρο το πολυ.Και οχι βασικος.Κατι εκανε στην αρχη,χαθηκε μετα,εχασε και τον Λουτσο Γκονζαλες στην φαση του γκολ...
Ο Φουστερ,ο γνωστος Φουστερ των μεγαλων αγωνων.Μπλεχτηκε κιολας που ξεκινησε αριστερα,βρασε ρυζι.Ο χειροτερος του γηπεδου πρεπει να ταν δυστυχως.
Ο Μιραλας δεν εδινε την μπαλα απ το δεξι στ αριστερο ποσο μαλλον σε συμπαικτες του.Εκανε μια δυο ντριμπλες απο ουσια μηδεν,πουθενας στο β' ημιχρονο.

Μακουν,Ιμπαγασα λιγα πραγματα.Ασε που ψιλοκουτουλαγαν μεταξυ τους.Ο Τζιμπουρ κατι πηγε να αλλαξει,πιστευω οτι επρεπε να μπει νωριτερα στο ματς.

Ευθυνες εχει κι ο Βαλβερδε.
Πρωτα πρωτα τα κλασικα.Εναλλακτικο σχεδιο σε περιπτωση που κατι δεν μας παει καλα δεν υπαρχει.Διαβασμα του αντιπαλου μηδεν.Επειτα αυτο το κολλημα με την διαταξη την συγκεκριμενη που χει δεν μπορω να το καταλαβω.4-4-1-1 με ολους!
Απλα οταν καταλαβαινουμε οτι το παιχνιδι θα παρουσιασει δυσκολιες τραβαμε ολη την ομαδα λιγα μετρα πιο πισω και ολα οκ.Εμ δεν ειναι ετσι ομως...
Φοβηθηκε το ματς και δεν λεω καλα εκανε και κατεβηκε πιο μαζεμενος λογω της μεγαλυτερης ετοιμοτητας της Μαρσειγ αλλα για μενα με λαθος τροπο.
Θεωρω οτι επρεπε να ξεκινησει με διαφορετικη ομαδα και να βαλει στο β΄ τον Γεστε για να χτυπησει το ματς.
Παντως για να πω την αληθεια,οκ,φταιει αλλα οταν εχεις και 8/11 παικτες σε χαλια μερα δεν μπορεις να κανεις και πολλα.

Ελαφρυντικο τεραστιο για την ομαδα ειναι η ανοργανωσια του Ελληνικου πρωταθληματος που χει αφησει τον Ολυμπιακο μεσα Σεπτεμβρη χωρις ενα επισημο ματς στα ποδια του.
Ωστοσο φοβαμαι οτι ειχε τυπωθει στο μυαλο των παιχτων ως δικαιολογια πριν καν αρχισει το παιχνιδι...
Αυτα τα λιγα,προχωραμε τωρα,αντε επιτελους να παιξουμε και κανα παιχνιδι στο ελληνικο πρωταθλημα...

Υ.Γ.Για καποιο λογο το χουμε βαλει να βγαλουμε την χρονια χωρις τερματοφυλακα μου φαινεται.Η αντιμετωπιση του Κοσταντσο απ τον κοσμο ειναι απαραδεκτη.Γκρινια και μουρμουρα,ακομα και βρισιες χωρις λογο!
Τραγικα πραγματα χτες.Εκανε βολε τον βριζαμε γιατι δεν εδινε την μπαλα διπλα,εδινε την μπαλα διπλα τον βριζαμε γιατι δεν εκανε βολε.Καποια στιγμη ειχε διακοπει το ματς και ο κοσμος τον εβριζε γιατι δεν εκτελουσε γρηγορα το αουτ,ενω ο διαιτητης δεν ειχε σφυριξει ακομα.
Υπαρχει σωτηρια η εχει καει ηδη ο βασικος μας τερματοφυλακας?
Με το δαχτυλο στη σκανδαλη παντως δεν παμε πουθενα...

Υ.Γ 2 Μπραβο κυρ Πλατινι,την δουλιτσα σου την εκανες και χτες...


Olympiakos - Marseille 0-1 Lucho by pklora7

3 σχόλια:

COSTANTINOS είπε...

αδερφε μου δεν εχω να προσθεσω τιποτα ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ
ειλικρινα
μπραβο για την καθαρη ματια και την αντιληψη σου στο παιχνιδι !!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ετσι και χειροτερα ηταν.
για βαλβερδε λιγο διαφωνω αλλα δεν πειραζει.
σε μια ηττα ολοι εχουν μεριδιο.
ακομα κι ο καντινιερης που περναει απο μπροστα σου.
καλα που δωσαμε ενα επισημο ματς και δεν παμε με τη ξανθη μουδιασμενοι.

ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΩΡΗ ΘΡΥΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Gaurakos είπε...

Σωστότατος σε όλα.

όσο για τον Κονστάνζο, έχει δώσει δικαιώματα ο πάιχτης καιτον έχει πάρει και από κάτω και τον ίδιο. Είμαστα και πιο καλομαθημένοι βλέπεις μέχρι πέρυσι... στο θέμα τερματοφύλακα.