Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Η προκριση ηρθε αλλα...




Αναμενομενη ηταν η προκριση μετα το 0-2 του πρωτου αγωνα.Θελουμε γκολ και θεαμα μας ειπε ο Τιμουρης αλλα ειδαμε μια πατατα και μιση.
Τοσο κουραστικο και αποκρουστικο ποδοσφαιρο μεσα στο Καραισκακη ειλικρινα δεν θυμαμαι να χω ξαναδει τα τελευταια χρονια.
Παιζεις με τη Σεριφ ρε ανθρωπε μια ομαδα του κωλου,την εχεις κερδισει εξω ανετα και μου παιζεις με 3 αμυντικα χαφ και εναν επιθετικο στην εδρα σου...
Βαζεις τον Κυριακο Παπαδοπουλο να σου φτιαξει παιχνιδι???
Τραυματιζεται σε καποια στιγμη στο β' ημιχρονο ο Γκαλετι και πας και μου βαζεις στη θεση του τον Γκαλιτσιο ρε χεστη κοουτς.
Ρε μεγαλε στην Κυπρο ησουνα και εχεις παιξει και μπαλιτσα στην Ελλαδα παλιοτερα,σου χει δειξει ο λαος του Θρυλου να ανεχεται αυτου του ειδους το ποδοσφαιρο?
Ενταξει ομως ας μην τα ριξω και ολα στον Τιμουρ...Μεγαλο φταιξιμο ισως και μεγαλυτερο εχει ο προεδρας.
Προεδρε σ αγαπαμε σ εκτιμαμε αλλα φετος τα χεις κανει σκατα...Χασαμε Λετο,Τζολε πουλησες και τον Μπελουτσι και χει μεινει ο Ολυμπιακος να παιζει χωρις καμμια οργανωση στο παιχνιδι του.Χωρις μια προσωπικη ενεργεια να ανοιξει μια αμυνα.
Γιατι να αργησουμε τοσο πολυ να ολοκληρωσουμε το ροστερ?
Και ενταξει τον στοχο τον πιασαμε ωραια,απο δω και περα τι γινεται?
Και δεν μιλαω για το Τσου.Λου...Εκει με εμφανισεις σαν τη σημερινη την εχουμε πολυ ασχημα.
Ο μεγαλυτερος φοβος μου ειναι για το πρωταθλημα.
Παντα ο Ολυμπιακος ηταν ανωτερος ποιοτικα απ τις αλλες ομαδες και το παιρνε το πρωταθλημα εστω και χωρις προπονητη μονο και μονο με την κλαση των ποδοσφαιριστων του.
Φετος?
Μακαρι να πεφτω εξω αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα,λυπαμαι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: