Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΜΠΑΛΑΡΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ,ΚΩΛΑΡΑ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ,1-1...





Γεια σας αδέρφια μου!

Τι ήταν κι αυτό το χτεσινό!
Δυστυχώς συμβαίνουν καμμιά φορά αυτά τα πράματα στο ποδόσφαιρο.Ειλικρινά δεν θυμάμαι άλλο τέτοιο παιχνίδι σαν κι αυτό!'Οσα χρόνια πίσω κι αν πάω!
Τέτοιο κοπάνημα σαν κι αυτό δεν μπορώ να θυμηθώ.
Αγώνα να χουμε τόσες πολλές χαμένες ευκαιρίες κόντρα στον βάζελο και τελικά να μην έχουμε κερδίσει κιόλας!
Ατελείωτη κωλοφαρδία ο βάζελος τι να λέμε τώρα...

Τι να χτυπάει ο μπάλα στον διαιτητή και να ευνοούνται,τι κόντρες και να πηγαίνει η μπάλα συστημένη στα πόδια τους,τι να τραυματίζεται ο καλυτερός μας παίκτης σε μια χρονική στιγμή που το γήπεδο έχει γείρει και είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν,βάλτε και την δικιά μας την αστοχία η ανικανότητα να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα,τέλειωσε 1-1 ένα παιχνίδι σαν κι αυτό.

Όσα ακούγαμε τόσες μέρες για υπερομάδα του βάζελου γκρεμίστηκαν πανηγυρικά χτες το βράδυ.Είδαμε την υπερομάδα να αμύνεται μαζικά,να κάνει απελπισμένες προσπάθεις καθυστέρησης του παιχνιδιού για να γλιτώσει την ξεφτίλα και σαν κλασικός βάζελος να τα καταφέρνει.
Αλλά καλύτερα να πάμε σε μας.
Πιστέυω ότι αν συνεχίσουμε σ αυτό το τέμπο πολύ απλά δεν θα 'χουμε αντίπαλο!Όλοι μας ίσως να 'μαστε και λίγο απογοητευμένοι απ΄το αποτέλεσμα,όμως θεωρώ ότι δεν πρέπει να σταθούμε εκεί.Άνετα θα μπορούσαμε να 'χουμε ένα τεράστιο σκορ υπέρ μας χτες και σήμερα να 'μαστε πολύ χαρούμενοι.
Λάθη απ'την πλευρά μας βεβαίως και γίναν όμως στο τέλος τέλος δεν ήταν αυτά που καθορίσαν το τελικό αποτέλεσμα.


ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

ΜΕΓΙΕΡΙ:Είδαμε κάτι καλό απ' τον μικρό σ'αυτό το ματς.Έδειξε δυνατός,γρήγορος και συγκεντρωμένος.Να συνεχίσει να δουλεύει κι όλα θα πάνε καλά.
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ:Έτσι κι έτσι ο Βασίλης,σίγουρα τον έχουμε δει και καλύτερο.
ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ:Αρκετά καλός,όπου χρειάστηκε ήταν εκεί.
ΑΒΡΑΑΜ:Είχε κάποια προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο,ανέβηκε πολύ στο β'.
ΧΟΛΕΜΠΑΣ:Ομοίως με τον Αβραάμ είχε κάποια θέματα στο α' κυρίως γιατί άφηνε άτσαλα την θέση του.Στο β' ήταν πιο συγκντρωμένος στον ρόλο του.
ΟΡΜΠΑΙΘ:Δυστυχώς βρήκε αυτό το παιχνίδι να κάνει την χειροτέρή του εμφάνιση στον Ολυμπιακό.Στον κόσμο του,πολλές λάθος πάσες και κακές τοποθετήσεις,σωστά αντικαταστάθηκε έστω κι αν αυτό έγινε αναγκαστικά.
ΜΟΝΤΕΣΤΟ:Τι έχει πάθει αυτός φέτος δεν μπορώ να καταλάβω.Πολύ κακός,έμεινε στο ματς νομίζω απλά επειδή έτρεχε και γιατί δεν είχαμε άλλον στην θέση του στον πάγκο.
ΜΑΚΟΥΝ:Μακράν το καλύτερο παιχνίδι με την φανέλα της ομάδαςΈκοβε,έραβε,ήταν παντού.Δυστυχώς τραυματίστηκε και θα τον χάσουμε για κάνα δίμηνο τώρα που ανέβηκε.Ο καλύτερος όσο αγωνίστηκε.
ΦΟΥΣΤΕΡ:Δεν ήταν έτοιμος 100% η επιρρεάστηκε απ' την αποχή του.Κουράστηκε πολύ κιόλας στο β΄και έγινε ακόμα χειρότερος.Θεωρώ ότι αν δεν είχε τραυματιστεί ο Μακούν,θα έβγαινε αλλαγή.
ΜΙΡΑΛΑΣ:Έχει θέμα φέτος ο Κέβιν και πρέπει να το δουλέψει μέσα του.Πολύ αγχωμένος που δεν σκοράρει όσο πέρσι,του βγάινει άσχημα στον αγωνιστικό χώρο.Χθες έχασε κάποια γκολ που ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.Ας βάλει το κεφάλι κάτω να δουλέψει και ας ξεκαβαλικέψει το καλάμι γιατί ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ'όλους.Καλά τα συνθήματα και οι αποθεώσεις αλλά καλύτερη η δουλειά και η πρόοδος,όσο πιο γρήγορα το καταλάβει τόσο καλύτερο γι'αυτόν,ταλέντο έχει άφθονο,ας μην το χαραμίσει.
ΤΖΙΜΠΟΥΡ:Παι-χτα-ράς!Όσο τον βλέπω,μου αρέσει όλο και περισσότερο!Γρήγορος,δυνατός,γκολτζής,δεν μασάει τίποτα,χαλαρά το καλύτερο σέντερ φορ που 'χουμε εδώ και χρόνια!Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
ΓΕΣΤΕ:Κάτι ψιλοέκανε αν και ανέτοιμος,αν αποφασίσει να παίξει μπάλα θα βοηθήσει,αν συνεχίσει να κάνει τον τουρίστα,κακό του κεφαλιού του...Τον ήθελα λίγο πιο μπροστά απο κει που 'παιξε χτες.
ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ:Θεωρώ απλά ότι δεν κάνει για τον Ολυμπιακό.Παλαίμαχος...
ΑΜΠΝΤΟΥΝ:Καλά,αυτός κι αν δεν κάνει,ούτε για τον πάγκο της ομάδας,απορώ τι βύσμα έχει δηλαδή και παίζει συνέχεια.

ΒΑΛΒΕΡΔΕ:Αρκετά λάθη,όπως οι αλλαγές του Πάντελιτς και του Αμπντούν.Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω όταν αποφάσισε να κάνει αλλαγή στ'αριστερά και είδε στον πάγκο του Αμπντούν και Μόνχε,πως κατέληξε στον Αμπντούν.Ο πρώτος αριστεροπόδαρος και ερχόμενος από καλή εμφάνιση με τον Άρη και ο δεύτερος απλά ο Αμπντούν...Όμως όπως του χρεώνουμε λάθη στις αλλαγές έτσι πρέπει να τους πιστώσουμε και την μεγάλη εμφάνιση της ομάδας.

Αυτά τα λίγα από μένα.


http://www.dailymotion.com/video/xmg45o_superleague-10y-yyyyyyyyyy-yyyyyyyyyy-yyyyyyyyyyyy-1-1-highlights_sport?start=0#from=embed