Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ?

Kαλημερα αδερφια μου!

Ο κακος χαμος εγινε απο το Σαββατο και μετα επειδη η ομαδα μας εφερε μια ισοπαλια στην εδρα της.
Σιγα ρε παιδια...
Διαβαζω σε διαφορα sites και forum οπαδων ολους να ειναι ετοιμοι να στησουν την ομαδα στον τοιχο.
Τι για παικτες αχρηστους κι ανικανους,τι για προπονητη επικυνδινο,μιζαδορο,μυρουδια τι για προεδρο απατεωνα,ΟΛΑ τα χω διαβασει.
Ημαρτον ρε,μια ισοπαλια φεραμε.
Και τι ισοπολια δηλαδη...Κοιμηθηκε ο Θεος,αντε μαζι του κι ο Κοσταντζο.Γιατι μην μου πει κανεις οτι δεν ημασταν για νικη.2-0 ηταν το ματς και πηγαιναμε γι αλλα.
Βρηκαμε οτι μας φταιει ο Βαλβερδε γιατι αλλαξε τον Ορμπαιθ.Εγω τωρα γιατι ειμαι σιγουρος οτι αν δεν τον αλλαζε θα γκρινιαζαμε και παλι γιατι δεν τον ξεκουρασε εν οψει Ντορντμουντ?
Δεν μας πιανεις πουθενα εμας τους γαυρους.Μια θελουμε θεαμα και λεμε τι να τις κανεις τις νικες αν δεν παιζεις μπαλα,μια θελουμε βαθμους και λεμε τι να μου λεει εμενα οτι παιξαμε καλα αφου δεν κερδισαμε...
Ειλικρινα αυτο το Σαββατοκυριακο τα χω ακουσει ολα.
Τετοια ισοπεδωση δεν την περιμενα.
Καποτε σε εναν αγωνα με τον Αρη στο οακα τον ειχαμε και τον σφυροκοπαγαμε 90 λεπτα και με μια φαση μας εκλεψε τον αγωνα.Μετα το τελος ολο το γηπεδο ηταν στο ποδι και χειροκροτουσε την ομαδα.Αμφιβαλει κανεις οτι τοτε αυτη η αντιδραση του κοσμου ειχε σπρωξει την ομαδα στον τιτλο?
Τωρα γιατι τετοια αντιμετωπιση?
Πραγματικα ειμαι πολυ απογοητευμενος με την αντιδραση του κοσμου.Ρε ο κοσμος της ομαδας ειναι για να στηριζει και να βοηθαει οχι στα δυσκολα να την καταδικαζει.Τον υμνο μας τον εχετε ακουσει τι λεει???
...ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ,ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΑ ΠΟΤΕ...

Κριμα πραγματικα,δεν τολμω να φανταστω ποια θα ειναι η αντιδραση των νεοοπαδων σε μια πραγματικα δυσκολη φαση της ομαδας...
Αυτα και καλα μυαλα...
Καλη επιτυχια στην ομαδα μας με την Ντορντμουντ ευχομαι,αλλα ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ,ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!